Lapin Gourmetkokit on monipuolinen pitopalvelu, joka valmistaa lähiruokaa erilaisiin tilaisuuksiin asiakkaan toiveiden mukaan. Toimimme pääasiassa Lapin seudulla, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa. Tutustu pitopalvelumme sisältöön tarkemmin.
Loihdimme gourmetruokaa Lapin alueen ensiluokkaisista raaka-aineista kuten sienistä, marjoista ja oman porotilamme poroista. Vaalimme palveluissamme ja lähiruoassamme lappilaisuutta, aitoutta ja puhtautta.
Lähiruoka valmistetaan aina yksilöllisten toiveiden mukaan, mutta halutessasi voit tehdä juhliisi tilauksen myös valmiista menuistamme:
Alkuruoka: Kermainen metsäsienikeitto
Pääruoka: Savuporolla täytetty poronfilé, katajanmarjakastike, paahdetut puikulat
Jälkiruoka: Hillashotti
Alkuruoka: Nauriskuppi, väinönputkivaahto
Pääruoka: Poronpaistikäristys ja pottuvoi, Kaarnikka-puolukkasurvos, suolakurkku
Jälkiruoka: Kaneli- leipäjuustopaistos
Alkuruoka: Siika-tillitartar
Pääruoka: Poronsisäfileletti, madeiralla höystetty riistakastike, lapinpuikulat
Jälkiruoka: Gourmeta Karpalosta
Alkuruoka: Lumiporoa, parmesaania, ohratikkuja
Pääruoka: Aitoa Tenon lohta, tilli-lipstikkasmetanakastike, ryppypuikulat
Jälkiruoka: Mustikkacocktail
Alkuruoka: Kylmä-viileäsavuporoa, sienisalaatti, punasipulihilloke
Pääruoka: Paahteella kypsytetty Siika-Rautuvarras, sipuli-pottuvoi, voikastike
Jälkiruoka: Lapin marjoja
Lappilainen lähiruoka kruunaa suuret ja pienimuotoisetkin tilaisuudet. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset pidot!