Lapin luonnosta

Ainutlaatuinen ja raikas maku

Lapin Marjat valmistaa maailman puhtaimmista raaka-aineista maukkaat marjamehut, herkulliset hillot ja maittavat marjakastikkeet.

Lue lisää

LAPIN MARJOJEN TARINA

Lappilaista lähiruokaa pullossa ja purnukassa.
Sodankyläläiset Asko ja Maritta Autio ovat loihtineet Lapin luonnon antimista herkkuruokia jo toistakymmentä vuotta, ja halu levittää arktisten marjojen ilosanomaa vieläkin laajemmalle sai heidät perustamaan Lapin Marjat.  
Tutustu tuotteisiimme

TUOTTEET

Lapin Marjojen tuotevalikoima on peräisin pohjoisen metsistä, joissa kasvavat maukkaat ja ravintorikkaat arktiset marjat. Sammuta janosi terveellisillä marjamehuilla, kruunaa jäätelöannoksesi mustikkahillolla tai nauti aamupuurosi raikkaan puolukkakastikkeen kera.

Hohdeglögi 0,5 l
11,00 €
Lue lisää
Lapin rusinat
4,50 €
Lue lisää
Hillahillo 250 g siemenellinen
8,00 €
Lue lisää
Hillakastike 250 g
9,50 €
Lue lisää
Mustikkamehu 0,5 l
11,00 €
Lue lisää
Puolukkamehu 0,5 l
11,00 €
Lue lisää
Variksenmarjamehu 0,5 l
11,00 €
Lue lisää
Puolukkahyytelö (purkki)
6,00 €
Lue lisää
Lapin hillaa
28,50 €
Lue lisää

Marjamehut

Lapin Marjojen mehuissa käytetyt marjat on kerätty tuoreena luonnosta ja valmistettu kylmäpuristamalla, niin että marjojen kaikki luonnolliset vitamiinit ja hivenaineet säilyvät – aitoa makua unohtamatta! Saatavilla 250 ml ja 500 ml pulloissa. Mustikkamehusta on myös sokeriton vaihtoehto (500 ml).

Hohde

Kun haluat käpertyä hyvän kirjan ääreen tai katsella suosikkisarjaasi televisiosta, lämmin kuppi Hohde -marjajuomaa tekee hetkestä täydellisen. Mustikan ja puolukan kavereiksi olemme valinneet pirteän inkiväärin ja makean kardemumman.

Marjakastikkeet

Tiesithän, että marjakastikkeista on moneksi? Esimerkiksi mustikkakastike on pannukakkujen paras kaveri, puolukkakastike viimeistelee jäädykkeen ja pannacotta on parhaimmillaan hillakastikkeen kanssa.

Marjahillot

Mitäpä olisi lettujen syöminen ilman suussa sulavaa marjahilloa? Puhtaista lappilaisista marjoista valmistetut hillot sopivat mainiosti myös leivontaan, riistapaistin seuraksi tai vaikkapa juustotarjottimen väriläiskäksi.  

Lapin rusinat

Kaikki rusinat eivät ole kasvaneet Kalifornian kuuman auringon alla. Puolukoista valmistetut Lapin rusinat ovat keskiyön auringon lempeästi kypsyttämiä herkkupalleroita, jotka antavat naposteluhetkelle arktisen vivahteen.
Kysy lisää
sijainti logo

jälleenmyyjäksi

Kiinnostaisiko sinua ryhtyä Lapin Marjojen jälleenmyyjäksi? Meiltä saat haluamasi tuotteet taatusti tuoreena, sillä jokainen tilaamasi tuote on juuri sinua varten tehty.  

Kysy lisää

OTA YHTEYTTÄ

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää Lapin Marjoista? Meihin saat yhteyden oheisella lomakkeella, soittamalla tai sähköpostitse.

040 775 8677
info@gourmetkokit.fi
Koppelotieva 28, 99650 Sattanen

Kiitos! Viestisi on lähetetty
Oops! Something went wrong while submitting the form.