Herkullista ruokaa puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista

Lapin Gourmetkokit on perinteitä kunnioittavan ja elämäniloisen perheen yritys, jonka tuotantotilat ja tehtaanmyymälä sijaitsevat vain 10 km Sodankylästä pohjoiseen.

Chaîne des Rôtisseurs -Herkkupuotimme aina iloisesti ja laadukkaasti palveleva tiimi tarjoaa tunturiin matkaajille parhaat Pomokairan poronlihat ja herkulliset porojalosteet kuten savustetut lihat, grillimakkarat ja kebabin. Huippulaadukkaista kylmäpuristetuista marjamehuistamme sekoitat taatusti maistuvat cocktailit ja mocktailit. Tarjolla on myös laaja valikoima tuoreita valmisruokia, joissa poronlihaa ei säästellä.

Pitopalvelu

lähiruokaa Lapin puhtaasta luonnosta

Lapin Gourmetkokit on monipuolinen pitopalvelu, joka valmistaa lähiruokaa erilaisiin tilaisuuksiin asiakkaan toiveiden mukaan. Toimimme pääasiassa Lapin seudulla, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Loihdimme gourmetruokaa Lapin alueen ensiluokkaisista raaka-aineista kuten sienistä, marjoista ja oman porotilamme poroista. Vaalimme palveluissamme ja lähiruoassamme lappilaisuutta, aitoutta ja puhtautta.

Juhlapalvelu joustavasti Lapin Gourmetkokeilta

Lapin Gourmetkokkien juhlapalvelu palvelee Lapin alueella tai tarvittaessa koko Suomessa. Voit tilata meiltä herkulliset ja näyttävät ruokatarjoilut valmiina erilaisiin tilaisuuksiin tai pyytää meidät valmistamaan ruoan juhliin paikan päälle.

Juhlapalvelumme on suunnattu kaikille ryhmille koosta riippumatta. Toimitamme haluamasi kokonaisuuden ruokineen ja kattauksineen, järjestitpä juhlan yritysvieraille, suvulle tai pelkästään ystävien kesken.

Vastuullisuus

Tähän tulee pian lisätietoja

Astia- ja varustevuokraus

Juhlapalvelumme sisältää myös kattauksen ja tarjoilun asiakkaan halutessa. Kauttamme voit vuokrata muun muassa:
  • Astiastot ruokailuvälineineen
  • Soppatykin
  • Grillin
  • Keittovälineet (mm. paellapannu)
  • Telttoja ja lämmikkeeksi porontaljoja
  • Pöydät ja penkit

katso kuvagalleria

Tutustu kuviin instagramissa
ruoka-annos

kasvatamme omat poromme

Tervetuloa nauttimaan aitoa Lappilaista poronlihaa! Kasvatamme omat poromme ja olemme mukana prosessissa alusta loppuun asti. Kukin meidän tarjoamamme palanen poronlihaa kumpuaa rakkaudella kasvatetuista poroistamme, jotka varttuvat vapaana upeissa Lapin maisemissa. Olemme ylpeitä perinteisistä kasvatusmenetelmistämme, jotka takaavat laadukkaan ja vastuullisesti tuotetun poronlihamme. Tuomme pohjoisen tunnelman suoraan lautasellesi.

Lapinmiehen salaisuus - poron luuliemi!

Tiesithän, että poron luuliemi on oikea terveyspommi ja erinomainen vatsalääke. Tilkka luulientä sisältää myös enemmän ihoa parantavaa kollageenia kuin purkillinen kosmetologin parasta voidetta. Se on myös timanttinen aminohappojen, hivenaineiden ja ravinteiden lähde. Luuliemellä voi olla myös toivottavia sivuvaikutuksia etelän hetelmille! Taikajuomaa on luonnollisesti saatavissa Herkkupuodistamme.

Hyvällä tuurilla johtajan ollessa paikalla kuulet aitoa poromiehen tarinaniskentää, mikä varmasti kääntää suupielet hymyyn! Viiden minuutin visiitti Lapin Gourmetkokkien puodissa vastaa viikkoa Havaijilla!